Socks Lou Lewi

799,00 Kč
/ szt.
  • Černé ponožky s logem jsou kombinací elegance, pohodlí a stylu. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jsou měkké, odolné a ideální pro každou příležitost. Logo společnosti zdobí celý jejich povrch a dodává jim moderní nádech.
ONESIZE
Nákupem toho zboží
získáte
799 bodů
Sbírejte a vyměňujte body za slevy
Za každých 1 Kč získáte 1 bod ZJISTIT VÍCE

Ponořte se do stylu a pohodlí

Ponořte se do stylu a pohodlí s našimi černými ponožkami s logem Lou, které nejen dodají elegance vašemu outfitu, ale také vyjádří váš individuální přístup k módnímu stylu. Vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, ponožky Lou nejsou pouze měkké a pohodlné, ale také odolné, poskytují dlouhodobou spokojenost s nošením.

Černé ponožky jsou klasikou, ale naše firma jim dodává výjimečný charakter díky precizně umístěnému logu, které zdobí celou plochu. Nejsou to pouze doplněk do šatníku, ale také vyjádření osobního stylu a sebejistoty. Logo firmy s jemnou elegancí propůjčuje ponožkám moderní a stylový vzhled, čímž se stávají nezbytnou součástí každé módní kolekce.

Vaše kroky ať nejsou jen pohodlné, ale také plné stylu. Vyberte si naše černé ponožky s logem a zdůrazněte svůj jedinečný způsob vyjádření sebe sama v každé situaci.
Barva
Černá
Tkanina 1
BAWEŁNA 80% , POLIAMID 17% , ELASTAN 3%
Maksymalna ilość w zamówieniu
3
Velikost
Uložit vlastní hodnocení
Vaše hodnocení:
See other suggestions
In a similar color
Zeptat se na výrobek
Pokud je pro vás výše uvedený popis nedostatečný, pošlete nám vaše dotazy ohledně tohoto výrobku. Pokusíme se odpovědět co nejrychleji. Údaje jsou zpracovávány v souladu s ochranou osobních údajů. Jejich zasláním souhlasíte s jejich obsahem.
pixel