Promenáda

Maturitní ples, běžně nazývaný maturitní ples, je událostí, kterou si pamatuje člověk po celý život. Jedná se o první "seriózní" ples, takže není divu, že každá mladá žena chce mít ten večer zvláštní a vypadat výjimečně. Šat na maturitní ples musí být tedy oblekem pro zvláštní příležitost.

Promenáda 122 věci

Jak by měly vypadat dokonalé plesové šaty?

Vzhledem k tomu, že jde o ceremoniál spíše slavnostní, měli byste se při výběru správných plesových šatů přizpůsobit dress codu, který na plese panuje. Je dobré volit šaty alespoň midi délky, ale vhodné jsou i maxi nebo minišaty. Delší modely jsou bezkonkurenční, pokud jde o pohodlí při nošení, protože se v nich můžete cítit pohodlněji. Pro delší délky se vyplatí zvolit variantu s rozparkem ve výši kolen. Dokonalé šaty, kromě pohodlného, ​​mají být také krásné? to znamená, že váš outfit by měl přitahovat pozornost a zářit.

Při výběru materiálu můžete libovolně volit flitry nebo lesklé látky, které se ve světle reflektorů budou krásně třpytit.
Nesmíme však zapomínat, že ples jsou především hodiny zábavy na tanečním parketu.a to je důvod, proč by i vaše šaty měly být pohodlné. Navíc je dobré věnovat pozornost stylům, které zvýrazní přednosti vaší postavy a skryjí případné nedostatky. To vám určitě dodá sebevědomí. Při výběru plesových šatů nezapomeňte zkontrolovat také složení materiálu, ze kterého jsou šaty ušity. Investujte do osvědčených kvalitních, prodyšných materiálů, které zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu při hraní.

Šaty na ples 2023? Ty nejkrásnější najdete v obchodě Lou

Trendy v plesových šatech 2022 jasně dokazují, že po pandemii mladí lidé rádi popustí uzdu své fantazii a vyberou si jedinečné styly. Důležitou roli budou hrát bohaté materiály, jako je krajka nebo samet, který se krásně třpytí i při malém světle. Neustálým trendem jsou také midi a maxi plesové šaty, které jsou nejpohodlnějšími možnostmi na trhu. Při výběru plesových šatů se to ale nevyplatí přehánět s přílišnou vyzrálostí vašeho stylingu. Nejlepší je zdůraznit dívčí a svěžest vaší krásy, proto se doporučují lehké a vzdušné styly. A takové najdete na webu Lou.pl? podívejte se!

Nejčastější dotazy

Šaty na ples by měly být šaty vašich snů. Široký výběr a žádné omezení vám umožní vybrat si ty správné šaty pro vaši postavu. Mini, midi nebo maxi, bez ramínek nebo s dlouhým rukávem. Volnost výstřihu a odhalení zad a paží. Vypasovaný nebo rozšířený střih. Je důležité mít na paměti kombinaci elegance a uměřenosti. Podobně s výběrem barvy. Mezi bezpečné plesové odstíny patří černá, tmavě námořnická modrá, vínová, ale i světle pudrově růžová a béžová. Nezapomeňte na módní boty.

Středoškolský ples je důležitou událostí, zejména pro dívky. To je příležitost zazářit a cítit se jako v pohádce. Volba šatů nechť je libovolně zvolena z hlediska délky, stylu a odstínu. Odhalující nohy, záda, paže, v hladkých látkách a se třpytivými flitry. To vše v paletě tmavších klasických barev i pudrových, světlých tónů. Černá se vždy hodí k plesovým trendům. Odvažte se použít i jiné barevné kombinace s botami a šperky.

Šaty pro mladé ženy překvapují svou rozmanitostí. Jak barevně, tak v originálních střizích. Znovuobjevený černý velur v šatech Ashley nebo třpytivé flitry v šatech Galla jsou jen začátek. Škála stylů a krejčovských variací vám umožní vybrat si perfektní šaty. Ukazující kouzla na ramínkách a korzetech. Asymetrické, krajkové a lesklé. Délku šatů volte tak, aby vyhovovaly vaší postavě při zachování proporcí.

Barva šatů je vždy důležitým rozhodnutím. Zvolte bezpečnou černou nebo se zblázněte do světlejších odstínů. Barva musí odpovídat odstínu pleti a střih musí odpovídat postavě. Široká nabídka šatů v oblíbených mini, neobvyklých midi a maxi. Pokud chcete odhalit své tělo, zvolte šaty na ramínka nebo korzet. Stejně ženské jsou varianty s dlouhým rukávem a stojáčkem. Majestátní Moira potěší každého svým klasickým stylemnový vzhled. Takové flitrované outfity vypadají vždy luxusně.

Połowinki jsou první velkou událostí. Stojí za to se na to připravit po stylingové stránce. Mládež miluje jasné barvy a svobodu výběru. Při hledání šatů popusťte uzdu své fantazii, pokud jde o barvu a styl. Černé, tmavě modré a pudrové varianty jsou k dispozici v široké škále. Četné šaty s ramínky, výstřihy a zády. Flitry, jiskra a krajka. Elegantní maxi, sexy mini a midi délky. Sequin Tilla v tmavě modré barvě bude určitě dobrá volba.
pixel