Svatba

Byla jsi pozvána na svatbu a potřebuješ ideální kreaci? Nebo se tvoje dítě vdává nebo bere si ženu a ty hledáš sukni na svatbu dcery nebo syna? Jsi nevěsta, která nechce nosit obyčejné svatební šaty?

Odpovědí mohou být polské šaty od Lou, které jsou vytvořeny tak, aby doprovázely ženy v těch nejvýjimečnějších okamžicích a dodávaly jim sebevědomí. Mějme na paměti, že spousta nevěst si vybírá naše kreace na svatební hostinu, a dokonce i na svatbu! Tady zřetelně vede model Ophelia v barvě krému. Jsme na to nesmírně hrdí.

Svatba 14 věci

Hledáte dokonalé svatební šaty

Pokud jste byli pozváni na svatbu, jediné pravidlo, které stojí za to dodržovat, je vzdát se černé. Dokonce i Kim Kardashian byla na svatbě Paris Hilton kritizována za šaty v této elegantní, i když považované za smuteční barvu. Naštěstí u Lou najdete šaty různých barev a střihů. Co mají společné, je úžasný wow efekt, který vytvářejí.

Jste matka ženicha? Při hledání šatů na synovu svatbu máte složitější úkol. Měli byste si dávat pozor, abyste svou budoucí snachu nezastínili, ale abyste vypadali lépe než její matka! A co musí udělat matka nevěsty? Nepřevyšujte svou dceru a vypadejte lépe než její budoucí tchyně!

To jsou samozřejmě vtipy, ale dobře víte, že budete jedním z nejdůležitějších lidí na tomto obřadu. Ten den budete čelit stresu, emocím a spoustě fotek, takže bez ohledu na to by šaty měly být dokonalé.

Výběr charakteru outfitu je opravdu na vás, ale od rodičů nevěsty a ženicha se očekává, že se k příležitosti obléknou vhodně, esteticky a krásně. Ve skutečnosti můžete tyto požadavky splnit u různých šatů, bez ohledu na jejich barvu, délku a styl. Je však důležité, abyste si vybrali oblečení, které je vám pohodlné, protože v něm strávíte dlouhé hodiny.

Než si šaty koupíte, vyplatí se promyslet styl oslavy. Jako rodič dobře víte, zda to bude okouzlující svatba nebo boho svatba.

Co by měly mít šaty, bez ohledu na jejich styl?

Pokud již víte, co hledáte, je na čase věnovat pozornost tomu, co by měly mít jednotlivé šaty pro tak speciální příležitost, jako je dětská svatba. Jde o konzistentní styl a vysokou kvalitu. Váš styl by vás v tento den měl prostě potěšit, takže se vyplatí vybrat si dobrý design.

V Lou dbáme na to, aby každé šaty, které připravujeme, byly především v souladu s trendy. Cokoli v našem obchodě najdete, bude to rafinovaný design.

Druhou otázkou je výběr šatů, které se hodí k vaší postavě. Každý z nás má přednosti, které chceme zdůraznit. Pokud máte velmi tvarované nohy? k jejich vystavení zvolte krátký outfit, např. Cyntia, okouzlující minišaty s třpytivým efektem. Máte krásný výstřih a ramena? nezakrývejte je! V tomto případě mohou být skvělou volbou dlouhé šaty, jako je Luna ve špinavě růžové se třpytkami. Nebo možná máte vosí pas? V tomto případě zvolte šaty s úzkým pasem, které jej zdůrazní. Eliff by mohla být dobrá volba? béžové, krajkové šaty ve výše zmíněném boho stylu.

V Lou najdete šaty pro různé příležitosti!

Nedá se popřít, svatby jsou jednou z nejčastějších příležitostí, pro které se naše šaty kupují. Zde obvykle začíná dobrodružství zákazníků se značkou Lou.

Šaty šijeme na různé oslavy, protože značka vznikla mj. doprovázet ženy ve výjimečných chvílích. Proto, pokud hledáte koktejlové šaty, protože se chystáte na velkou gala nebo banket, chcete na rande vypadat fenomenálně? navštivte také naši prodejnu a prohlédněte si naše jedinečné šaty. Naše šaty jsou výjimečně rafinované a odolné. Šijeme je pouze v Polsku.

Civilní svatební šaty by neměly být příliš ozdobné, takže výbornou volbou jsou modely z materiálů v pastelových, světlých barvách. Skvělým nápadem by byly dámské šaty od Lou v pudrově růžové, modré, béžové nebo mint. To jsou barvy, které budou slušet blondýnkám, brunetkám i zrzkám. Nezapomínejme ani na klasickou bílou, která může ženu doprovázet i při civilním sňatku.

Na svatbu své dcery můžete nosit šaty téměř v jakékoli barvě. Abyste se odlišili od ostatních žen, můžete vyzkoušet outfity ve výraznějších tónech. Může být krvavě červená nebo vínová, nebo lahvově zelená, klasická a elegantní tmavě modrá nebo univerzální šedá. Barvu svatebních šatů vaší dcery může diktovat roční období. V létě dominují pastelové barvy, v zimě o něco výraznější.

Na civilní svatbu si můžete vzít jakékoli šaty, ve kterých se žena bude cítit pohodlně a zároveň bude vypadat elegantně. Délka také závisí na individuálních preferencích. Stojí za připomenutí, že maxi modely opticky prodlužují postavu, čímž ji zeštíhlují. Pro civilní svatbu v zimě můžete zvolit model s dlouhým rukávem nebo přidat bolerko či sako.

V internetovém obchodě Lou najdete šaty, které se budou hodit téměř pro každou příležitost, včetně civilní svatby. Klasické, jednoduché modely a šaty zdobené flitry, krajkou nebo krystaly? vše vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů s důrazem na nejmenší detaily. Kromě toho nabízíme bezproblémové vrácení a dopravu zdarma v rámci Polska.

pixel