Dovolená

Blíží se Vánoce ve svém rodinném kruhu a chcete se postarat o vhodné oblečení na ten den? Je skvělé, že myslíte nejen na přípravu domova a dárky pro vaše blízké, ale také na sebe! Pravda je taková, že to, jak se cítíme, má velký vliv na vytváření atmosféry, a často v shonu příprav na svátky zapomeneme na sebe. Proto je dobré přemýšlet dopředu o tom, co si oblečeme na vánoční večeři nebo návštěvu u rodiny. Pro tuto příležitost není lepší volbou než elegantní vánoční šaty. Je to čas, kdy si často pořizujeme pamětní fotografie s našimi nejbližšími a není lepším dárkem než krásná fotka u vánočního stromku! Přečtěte si více o šatech na Vánoce od Lou.

Zvolit výrobky

Dovolená 73 věci

ELEGANTNÍ VÁNOČNÍ ŠATY, KTEROU BARVU ZVOLIT?

Vánoce jsou kouzelným časem, kdy se každá žena chce cítit výjimečně. Působivý outfit, který si obléknete na schůzku se svými blízkými, by vám měl dodat sebevědomí a potěšit jak svým designem, tak nejvyšší kvalitou zpracování. Široká nabídka svátečních šat ů dostupných v internetovém obchodě Lou vám pomůže najít dokonalý model, který zvýrazní největší přednosti vaší krásy a zároveň skryje nedokonalosti. Módní střihy, výrazné barvy a kvalitní materiály dělají z našich vánočních šatů srdce všech milovníků sofistikovaného stylu.

Vánoce mohou mít různé barvy, ale tradičně volíme červenou a zlatou. Takto zdobíme naše domovy a vánoční stromky. Proč nezvolit stejné barvy pro vánoční šaty? U Lou najdete perfektní možnosti v těchto barvách. Milujete zlatou a sníte o svátečních šatech v této barvě? Cyntia, okouzlující minišaty s třpytivým efektem, se zdá být perfektní volbou. Je perfektně střižená a její výstřih má krásný tvar. Úžasně také ukáže vaše nohy.

Sázíte na červenou? Podívejte se na Lizzy šaty, ideální na Vánoce a synonymum ženskosti. O něco delší, s efektním řasením, fantasticky zvýrazní postavu. Má tento styl ještě jednu výhodu? je to extrémně pohodlné! Klasická černá se také vždy hodí, i když při výběru vánočního outfitu se vyplatí dopřát trochu lesku. Model Tarlow je pro takovou příležitost jako stvořený. Jsou to vypasované vánoční šaty v délce pod kolena, s dlouhým rukávem a zajímavým rozparkem vpředu. Jeho vánoční charakter podtrhuje velmi působivá flitrová látka, která se třpytí ve stříbrné a černé barvě.

JAKOU DÉLKU VÁNOČNÍCH ŠATŮ SI MÁM ZVOLIT?

Vánoční šaty mohou být v podstatě libovolné délky. Nejčastěji se volí krátké modely a šaty v midi délce. Dlouhé vánoční šaty mohou být příliš formální, i když pokud trávíte Vánoce mimo domov, může to být také vhodný outfit. Nejdůležitější je, abyste se v ní cítili dobře. Za pozornost stojí také rukávy, které mohou být dlouhé! Takové šaty velmi pěkně zvýrazňují ramena a nepotřebujete k nim nosit žádné další oblečení. Stačí kabát na cesty, slušivé elegantní boty a ladící šperky. Svátečníšatys dlouhým rukávem jsou také praktickou volbou na zimu. Při přijímání hostů doma často chodíme ven a k takovému outfitu nebudeme potřebovat šátek, který často zůstává na židli a zapomíná se na něj.

Elegantní midi šaty jsou bezpochyby nejžhavějším trendem posledních sezón. Sváteční šaty do lýtek nabízejí velkou svobodu a zdůrazní vaši postavu. Skvěle vypadají v kombinaci s lehkým trenčkotem nebo efektními šperky. Pokud ráda ukazujete své nohy, zvolte vánoční minišaty. Krátké šaty můžete zkombinovat s oversized sakem nebo lehkým šátkem a vytvořit tak elegantní styl, který se hodí k vaší postavě. Outfity na míru jsou odvážným návrhem, díky kterému se budete cítit výjimečně žensky. Mezi nejoblíbenější modely svátečních šatů dominují dlouhé maxi šaty. Šaty po zem s jemným rozparkem vám umožní zdůraznit vaše štíhlé nohy, pas a paže. Maxi šaty spojujeme s velkými událostmi, jako jsou gala a předávání cen. Díky nim se můžete cítit jako hvězda večera na štědrovečerní večeři a upoutat pozornost všech hostů.

MODNÍ VÁNOČNÍ ŠATY

Nejmódnější sváteční šaty jsou úchvatné kreace v barvách hluboké černé, pastelově růžové, tlumené béžové a šťavnaté červené. Každý z nich fenomenálně podtrhne vaši krásu a zároveň bude zajímavě ladit s jedinečnou atmosférou štědrovečerní večeře. Elegantní zavinovací šaty se budou skvěle hodit k dlouhému náhrdelníku nebo lesklým náušnicím. Asymetrické outfity odhalující jedno rameno a odhalující záda jsou návrhem pro odvážné ženy, které rády experimentují se svou image. Námořnické vánoční šaty dodají vašemu stylingu trochu elegantnější charakter. Můžete je kombinovat s jemnými podpatky nebo vysokými kozačkami.

Šaty s nabíranými rukávy opticky vyrovnají proporce postavy s úzkými rameny a širokými boky a zároveň dodají šarm a smyslnost. Sváteční šaty s volány a rozšířeným spodním dílem krásně zvýrazňují úzký pas. Kreace s hlubokým výstřihem nebo výstřihy jsou spolehlivé, ženské kreace, které milují největší módní návrháři.

V LOU NAJDETE KRÁSNÉ ŠATY NA VÁNOCE A ZVLÁŠTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

Naše nabídka zahrnuje nejen hezké šaty na dovolenou. Značka Lou byla vytvořena, aby doprovázela ženy při zvláštních příležitostech. Oblečení, které navrhujeme a šijeme, je perfektní volbou pro různé druhy oslav. Koktejlové šaty ve stylu boho, dlouhé i krátké, mohou být základem pro styling, ve kterém vyrazíte nejen na vánoční setkání s rodinou, ale i na rande, na svatbu kamarádky, svatební hostinu nebo výročí svatby. Budou také dobře fungovat při formálnějších událostech, jako jsou gala, rauty a plesy.

Nejkvalitnější materiály a důraz na detaily dělají šaty dostupné v naší nabídce nejen krásné, ale i pohodlné. Vánoční šaty Lou jsou ušity z jemných, vysoce kvalitních látek, dokonale sladěných se střihem a charakterem outfitu. Díky nim se budete cítit pohodlně a pohodlně i při velmi dlouhých večírcích. Sváteční šaty s použitím tylu, flitrů, krajky nebo peříčka jsou ideální pro elegantní večeře a setkání s blízkými.

Naše šaty jsou rafinované a odolné. Šijeme je výhradně v Polsku, přičemž dbáme především na to, aby byly propracované do každého, i toho nejmenšího detailu. Záleží nám nejen na kvalitě, ale také na designu. Naši návrháři nabízejí působivé sváteční šaty, které budou módní po mnoho let. Zákazníci oceňují naše sváteční šatypro to, že dokonale zdůrazňují postavu, jsou vyrobeny z materiálů příjemných na dotek a jsou velmi odolné. Produkty Lou nejsou výtvory, které po jednom nošení skončí na dně skříně. Jsou to šaty, které využijete mnohokrát.

Nejčastější dotazy

Vánoční styling by měl být konzistentní a elegantní. Příslušenství má velký význam. Vyplatí se pro příležitosti, jako jsou svátky nebo Štědrý večer, volit klasické a nadčasové doplňky? černé nebo béžové vysoké podpatky, malá kabelka a stylové šperky.

Dokonalé šaty na štědrovečerní večeři mají být především elegantní? vzdejte se tedy extravagantních a křiklavých modelů. Na Štědrý večer si vyberte šaty, které vám ukážou dekolt nebo nohy. Nadčasové a klasické styly jsou vždy dobrou volbou!

Při výběru stylu dámských šatů na Štědrý večer zohledněte nejen aktuální trendy, ale také pohodlí. Kompromisem mezi těmito dvěma budou midi šaty, tedy model po kolena. V nadcházející sezóně budou hitem minišaty a maxi modely. druhé jmenované si však vyhraďte na slavnostnější jednání.
pixel