Nový Rok

Během Silvestra by měly být šaty trochu více ozdobné než ty, které nosíte na jiné příležitosti. Přivítání nového roku je totiž událostí s nezaměnitelným charakterem. Nakonec tato noc se stane pouze jednou za 365 dnů! Není divu, že silvestrovská noc je spojována s velkou párty, flitry a barvami. Na silvestrovskou noc dominují volány, flitry, aplikace a další ozdoby. Silvestrovské šaty, které jsou k dispozici v našem obchodě, jsou elegantní a zároveň dokonale ladí s charakterem takové zábavy. Jsou to jedinečné kreace s různými vzory a barvami. Některé z nich jsou zdobeny flitry nebo flitry, zatímco jiné jsou vyrobeny z krajkové látky. Podívejte se, jaké jedinečné silvestrovské šaty najdete v našem obchodě. Přečtěte si více o šatech na Silvestra od Lou.

Nový Rok 143 věci

ŠIROKÝ VÝBĚR SILVESTROVSKÝCH ŠATŮ

V našem obchodě najdete Silvestrovské šaty v mnoha provedeních. Jde o krásné kreace, které zdůrazní přednosti postavy a okamžitě upoutají pozornost. Pokud máte rádi odvážná řešení, určitě vás zaujme krajkový model. Pokud chcete odkazovat na lesklé dekorace bezprostředně spojené se Silvestrem, zvolte variantu se třpytkami. Flitrové šaty jsou skvělý nápad, budete se v nich cítit jako královna plesu, když na vás budou všechny oči! Silvestrovské šaty nabízíme ve světlých i tmavých barvách. Nadčasové Silvestrovské šaty v černé a béžové barvě jsou investicí do šatů, které vydrží více než jednou. Budou dobře fungovat jako šaty pro mnoho příležitostí. Oblíbené jsou také různé odstíny červené. Náš sortiment zahrnuje i méně typické nabídky. Silvestrovské šaty musí být poutavé a dokonale ladit s charakterem akce. Z tohoto důvodu většinou nabízíme modely s velkými volány, zdobené třpytkami, zajímavým prošíváním a efektními flitrovými šaty. V našem obchodě najdete jedinečné Silvestrovské šaty v tolika verzích, že si ten správný produkt snadno sladíte podle svých preferencí.

SILVESTROVSKÉ ŠATY – JAKÝ SI PRO SEBE ZVOLIT?

I když je pro výsledný efekt důležitá barva šatů a ozdobné úpravy, nejdůležitější je jejich střih. Záleží na ní, zda zdůrazníte přednosti své postavy a zda přitáhnete pozornost třetích stran. Při výběru dokonalého outfitu dbejte na to, aby střih silvestrovských šatů odpovídal vaší postavě. Pokud se pyšníte svou urostlou postavou a dlouhými štíhlými nohami, dobře poslouží jak minišaty, například klasické malé černé, tak dlouhé šaty, které obepnou vaše tělo a zvýrazní vaše křivky. Tento střih šatů dobře poslouží i postavě přesýpacích hodin, kdy chcete zvýraznit ženské boky a hýždě. Mezi módní silvestrovské šaty patří i dlouhé šaty s rozparkem odhalujícím téměř celou nohu. Chcete-li předvést atraktivní dekolt nebo upravená, vytvarovaná záda a ramena, zvolte šaty s hlubokým výstřihem, např. do tvaru V. Zajímavou možností jsou šaty s asymetrickým topem, např. s jedním dlouhým rukávem, ale bez druhého rukávu. Naše nabídka obsahuje mnoho vymyšlených outfitů s otevřenými zády. Najdete zde také originálnější styly ideální pro zvláštní příležitosti. Tyto zahrnují: uzavřené Silvestrovské šatys výstřihem na břiše nebo kolem výstřihu.

SPECIÁLNÍ ŠATY NEJEN NA SILVESTRA

Silvestrovské šaty musí být nejen krásné, ale i funkční. Měly by zajistit komfort používání po celou noc. Vyplatí se zachovat jejich krásný vzhled déle. Pak je budete moci využít při dalších akcích, ne nutně těch, které končí rok. Nemusí se jednat o speciální příležitost, protože módní šaty se hodí i na společenská setkání s blízkými. Dobré je volit elegantní modely, které jsou nad kolena nebo mají elegantní rozparek na stehně. Perfektní budou i černé silvestrovské šaty. Je to ideální základ pro vytváření trochu komplikovanějších stylů s doplňky, jako jsou ladící boty nebo doplňky v jiných barvách. Modely v tmavých barvách skvěle poslouží i při důležitých schůzkách nejen jako silvestrovské šaty. Červené, brokátové nebo flitrové šaty jsou výraznou nabídkou, která na Silvestra udělá dojem.

ŠATY NA SILVESTR - VYSOKÁ KVALITA A DŮLEŽITOST NA DETAIL

Naše Silvestrovské šaty byly vyrobeny s důrazem na každý detail. Některé z nich jsou vyrobeny z hladkých tenkých materiálů. Jiné jsou sametové možnosti se zajímavou strukturou. Za pozornost stojí zejména. Silvestrovské krajkové šaty , které působí dívčím dojmem a zároveň dokonale zapadnou do atmosféry takové akce. Každý výtvor v naší prodejně je vyroben z trochu jiných látek. Většinou jde o kombinaci bavlny nebo polyesteru s elastanem. Objevují se tylové a saténové prvky. Každý kus šatů v naší nabídce byl vytvořen s důrazem na ty nejmenší detaily. Jsou to krásné produkty, které okamžitě zaujmou. Díky tomu fungují nejen jako silvestrovské šaty, ale také jako svatební, plesové či narozeninové.

NOVINKY EVESKÉ ŠATY V MNOHA BARVÁCH

Během Silvestra se nejčastěji volí červené, černé nebo třpytivé outfity. V naší prodejně najdete šaty také v béžové, růžové, tmavě modré, bílé, žluté a dokonce i zelené. Dodávají se v různých odstínech a povrchových úpravách, které mohou být matné nebo lesklé. Při výběru toho správného outfitu stojí za zvážení, s čím jej budete spárovat. V první řadě šaty v univerzálních barvách umožňují využít outfit nejen jako silvestrovské. Z tohoto důvodu jsou tak oblíbené béžové a krémové, stejně jako černé a tmavě modré modely. Zdá se, že každá žena by měla mít ve svém šatníku alespoň jedny světlé a tmavé šaty. V závislosti na barvě doplňků s nimi můžete vytvořit různý styl. Nejdůležitější jsou podpatky a sáčko, které zvolíte, aby ladily s vašimi šaty. Pokud jste však odvážné a máte rádi originální outfity, zvolte Silvestrovské šaty v intenzivní červené. Dokonale podtrhnou vaši krásu a vystoupíte z davu.

Nejčastější dotazy

Na silvestrovskou párty volí mnoho žen nesmrtelné „malé černé“. To je perfektní volba pro fanoušky klasických modelů. Tento večer se však můžete vyřádit a vybrat si model, který vás nenechá odtrhnout oči. Perfektním řešením pro odvážnější dívky budou šaty v červené, stříbrné nebo pudrově růžové.

Silvestrovské šaty mohou být z různých materiálů. Pro takovou příležitost se ale vyplatí zvolit model z lehkých a třpytivých látek, například se zlatou nití. Skvělým řešením jsou také dámské šaty tyl a krajka.

Mezi silvestrovské hity roku 2022 patří mini, midi a maxi šaty včetně modelů s flitry, šaty zakončené peřím a romantičtější outfity. Šaty s poutavým zdobením se v této sezóně opět vrací do obliby? kamínky, mašle, asymetrické výřezy.
pixel