Komunio

Šaty na první svaté přijímání – pro ženy a mládež vás čekají v Lou. Naše značka dbá o to, aby ženy v každém věku mohly být elegantní na důležité události, cítit se sebejistě a ohromovat svým vzhledem. Pokud se připravujete na slavnost vašeho dítěte, sourozence nebo jste kmotrou, podívejte se, co na tuto příležitost připravili naši návrháři.

Postarali jsme se o vytvářené modely ve všech ohledech. Šaty mají nejen fantastické trendy modely, ale také velmi vysokou kvalitu. Jsou do detailů propracované a šity z materiálů nejvyšší kvality. Vyrábíme je v Polsku, takže můžete být jistí, že to jsou šaty, které budete nosit delší dobu.

Komunio 101 věci

Květinové šaty ke svatému přijímání – trend, který nezmizí!

Jarní počasí, se kterým můžeme počítat při přijímání, vybízí i k nošení květin. U Lou najdete společenské šaty v krásných pastelových odstínech zdobené rostlinnými potisky. Dobrou volbou bude Laila, která má delší rukávy. Navzdory slunečnému počasí může být během obřadu v chrámu trochu chladno a tyto šaty jsou ideální pro jarní den. Navíc jej později využijete při mnoha dalších příležitostech.

Pokud hledáte šaty s krátkým rukávem a květinovým vzorem, měly by vaši pozornost upoutat modely Roma a Artia. Jsou to společenské šaty pro mladé, ideální pro sestru nebo sestřenici, která jde na tento typ oslavy. Můžete je nosit později na schůzku s přáteli nebo na rande, protože se díky své vzdušnosti hodí na různé příležitosti.

Velmi dobrou volbou pro přijímání, také s květinovým motivem, budou šaty ve stylu boho. Toto je návrh pro vás, pokud máte rádi méně formální styl a zaměřujete se na přirozený vzhled. Šaty v tomto stylu by měly být lehké, mírně etnické a nutně s květinovým prvkem. Iowa, Nebraska a Montana jsou nejen názvy jednotlivých států v USA, ale i našich modelů šatů v tomto nejžhavějším módním trendu posledních let. Jsou vyrobeny z lehkých tkanin, jednoduše potěší rafinovaností jednotlivých prvků a jsou extrémně pohodlné.

Společné šaty – jakou zvolit délku?

Pokud však pro své dítě pořádáte oslavu prvního přijímání, vyplatí se zvolit o něco více zakrytý model. Perfektní společenské šaty pro maminky jsou midi nebo maxi délky. Pokud jde o barvu, máte naprostou svobodu. Můžete si vybrat jemné barvy broskvové, špinavě růžové nebo šťavnaté červené...

Pokud však víte, že se budete cítit dobře jen v krátkém outfitu, zvolte jej. U Lou najdete modely z jemných látek, jako je Peyton v odstínu špinavě růžové, z krajky a tylu. Délka do půli stehen, zakrytý výstřih a dlouhé rukávy vám umožní oblékat se podle situace.

V Lou se můžete oblékat nejen na přijímání!

Modely šatů, které navrhujeme, byly vytvořeny především proto, aby se ženy cítily krásné v každé situaci. Naše výtvory nejsou jednorázové - můžete je nosit mnohokrát, pro různé příležitosti. Naším vlajkovým produktem jsou koktejlové šaty, ale vyvíjíme se v souladu s módními trendy, a proto naše kolekce obsahují spoustu šatů, které můžete sladit k mnoha příležitostem.

Společní šaty mohou být také perfektní na svatbu, rande, výročí svatby nebo jinou rodinnou oslavu. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších, lehkých, na tělo padnoucích materiálů a šité v Polsku. Postaráme se o každý detail, abyste byli spokojeni na každém kroku. Už víte, jak se chcete obléknout na první přijímání? Podívejte se, co je třeba zvážit při výběru šatů!

Jaké střihy a délky budou vhodné při hledání společenských šatů?

Pokud jde o oblékání na přijímání, je důležité vypadat stylově a přiměřeně okolnostem. Ať už se chystáte na svatbu, narozeninovou oslavu nebo jen běžné rodinné setkání, chcete se ujistit, že budete vypadat co nejlépe. Skvělou variantou na rodinnou párty jsou midi šaty, tedy takové, které sahají ke kolenům. Midi šaty jsou elegantní a nadčasové a můžete si vybrat z mnoha stylů a barev. Díky tomu je snadno přizpůsobíte typu krásy, věku a preferencím. Lze je nosit s podpatky nebo ploché pro neformálnější vzhled. Pro oficiální příležitost zvolte midi šaty v tlumené barvě a zkombinujte je s jemnými šperky a jednoduchou koženou kabelkou. Pro ležérnější příležitost můžete zvolit midi šaty ve výrazné barvě a doplnit je botami na nízkém podpatku. Tento styl vám poskytne stylový a vhodný vzhled na rodinné oslavě.

Jaké barvy se budou dobře hodit ke společenským šatům?

Při výběru elegantních šatů pro oficiální příležitost, které jsou bezesporu spojením malého člena rodiny, se nejlépe hodí tlumené barvy a jednoduchý střih. Barvy považované za oficiální ve firemním dress code jsou jistě dobrou volbou. Odstíny jako námořnická modrá, černá, šedá nebo béžová jsou nadčasové a klasické. Milovníci živějších barev si mohou užít pastely, které se na rodinné oslavy skvěle hodí. Pudrově růžová je jedním z nejoblíbenějších odstínů. Je výjimečně ženský a elegantní zároveňobličeje. Světlé barevné tóny jsou velmi oblíbené, protože vypadají upraveně, čistě a zároveň rozzáří obličej. Stylové nahé šaty proto mohou být zajímavou volbou na rodinnou oslavu. Tyto typy variant lze snadno doplnit jednoduchým náhrdelníkem nebo náušnicemi a vytvořit tak velmi šik set k prvnímu přijímání vašeho syna, dcery, vnuka nebo kmotřenky. Obléknout si bílý outfit nebo koupit minišaty však nemusí být dobrou volbou. Nekomplikovaný střih šatů je také skvělou volbou na formální událost, protože je skromný a vkusně. Pokud chcete, aby váš outfit ladil k dané příležitosti, vyhněte se šatům v pestrých barvách, se zajímavými vzory nebo s příliš velkým množstvím volánů. Vyberte si jednoduché elegantní šaty v tlumených barvách a rovného střihu pro klasický vzhled.

Proč se vyplatí koupit dětské společenské šaty v internetovém obchodě Lou.pl?

S ohledem na vaše pohodlí jsme spustili dobře vybavený internetový obchod Lou.pl, kde najdete obrovský výběr různých modelů šatů. Snadno je přizpůsobíte konkrétní příležitosti a vlastním potřebám. Jste-li maminkou dítěte při prvním přijímání, u této výjimečné příležitosti najdete oblečení i pro sebe. Náš kvalifikovaný personál vám pomůže s výběrem módních šatů. Hledáte něco s rozevlátým zadečkem nebo možná zvolíte nadčasovou klasiku? S naší podporou nebude výběr správných šatů žádný problém!

Nejčastější dotazy

Obleček matky dítěte k prvnímu přijímání by měl být elegantní, ale také praktický. Raději volte styl, který méně zvýrazní ženskou postavu a v tlumenějších barvách. Světlá v pudrově růžové Peyton v elegantní krajce nebo Esma s přehozy. Jednoduché, klasické střihy vždy vypadají dobře a zdůrazňují třídu a charakter oslavy. Vzdejte se okázalých odstínů a četných krejčovských prvků. Optimálním doplňkem bude přidání jemných šperků.

Svaté přijímání dítěte je důležitou událostí pro celou rodinu. Šaty pro tuto příležitost by měly být elegantní, ale také pohodlné. Pokud jde o modely, existují ženské, vypasované nebo rozšířené styly, ale spíše v hladkých látkách a klidných tvarech. Příliš mnoho dekorací bude rozptylovat obraz a může způsobit zbytečný chaos. Šaty Kenzie nebo Melanie vypadají skvěle díky svému složení s dlouhým rukávem. Vkusné doplňky zkrášlí váš jedinečný styl.

Dokonalé šaty pro kmotru ke svatému přijímání jsou světlé, pastelové, elegantní a slušivé. Žádné výrazné akcenty a ne příliš krátké. Skvěle poslouží hladké látky, ale i krajky a květinové vzory. Vypasované a rozšířené modely, nejlépe v mini, midi nebo délce nad kolena. Expozice těla přizpůsobená příležitosti. Dobrou volbou budou růžové šaty Laila s květinovým potiskem nebo červené šaty Rachel se stojáčkem. Přidáním zajímavého doplňku vzhled obohatíte.

Přijímání je radostná událost a také se koná v jarní a letní sezóně, takže tmavé šatyjinak nebudou vypadat dobře. Vybírejte světlé pastelové látky s přátelskými texturami. Jemné květinové potisky, stylové puntíky na ecru pozadí v šatech Seneca nebo obyčejné hladké, pudrové materiály jsou rozhodně tím pravým. Vyhoďte guipure a flitry. Jakákoli délka bude vhodná a vhodná. Stačí použít minimalismus k vytvoření požadovaného efektu.
pixel