Sady

Soupravy nám obvykle připomínají tepláky nebo bavlněné sady, ale na dovolené vsaďte na dámský top a maxi sukně v španělském trendu. Nabídka Lou "mrká" na příznivce originálních kreací. Soupravy lze vytvářet jak z topu a sukně, tak z kalhot. Druhé jsou často soupravy v oblekovém stylu, které mužský střih proměňují v ženské, plné charakteru oblečení. Tyto konfekční dvojice jsou pohodlným a zároveň elegantním řešením pro mnoho příležitostí. Moderní dámské soupravy jsou skvělou volbou pro ženy v každém věku. Tyto hotové sady jsou jedním z nejlepších řešení, které můžeme mít ve svém šatníku. Jsou pohodlné a zároveň stylové. Elegantní, s nádechem smyslnosti.

Sady 47 věci

Soupravy pro ženy.

Čas dovolených, teplé jarní a letní období v nás uvolňuje ducha svobody i v oblasti módy a svobody odívání. Toto je přátelský čas pro experimenty a odvážné kreace. Dvou- nebo vícedílné výtvory jsou vizuálně atraktivní a originální. Každá žena si může takovou módní lahůdku pořídit tím, že si vybere z velkého množství modelů a přizpůsobí specifický styl a barvu jejím vlastním preferencím a tvaru těla. Letní komplety poskytnou nejen módní vzhled, ale také pohodlí a komfort požadovaný v této době. Nejběžnější formou je komplet top a sukně. Na výlety mimo město nebo procházky po pláži se budou hodit soupravy halenky a šortek. To vše v lehké měkké látce, která nevyžaduje žehlení a je vzdušná. Tohle nesmíte mít ve svém cestovním kufru. Široká škála barev vás vybízí k výběru a bude dokonale ladit se slunečným klimatem.

Sady v různých verzích.

Kombinací kusů oblečení vytváříme outfit s charakterem. Šaty dostáváme ve dvou částech. Soupravy lze nosit jak v létě, tak v chladnějším období, jedná se o pletené, pruhované, vypasované, většinou v midi délce. Během prázdnin budou hitem boho komplety s krátkými topy a maxi sukněmi s rozevlátými volány. Další verze šatů ve formě fragmentů. Dámské oblekové soupravy v kombinaci saka, sukně, šatů a kalhot.

Soupravy pro každou příležitost.

Soupravy překvapí různými styly, látkami a délkami. Na akcích vypadají krásně elegantní modely i ležérní maxi modely. Jsou nasycené ženskostí a zeštíhlují postavu. Pastelové boho sety jsou ideální na výlety. Pohodlné látky v praktickém tvaru. Mini tepláky se budou skvěle hodit na každodenní nošení a elegantnější setkání překvapí komplety s jednotnými barvami a materiály. .

pixel