Karneval

Večírky, firemní akce, klubová zábava nebo velký ples - bez ohledu na to, jak plánujete strávit karneval, určitě vám budou chybět vhodné šaty. Doporučujeme atraktivní střihy pro dámy všeho věku a různých postav. V obchodě Lou naleznete modely v různých barvách a střizích. Můžete si vybrat krajkové šaty, přizpůsobené, drapované šaty nebo s volány, zahalené, s odkrytým zády nebo hlubokými výstřihy. Rozhodnutí je na vás, ale obáváme se, že to bude obtížné kvůli okouzlujícímu vzhledu našich kreací. Možná si tedy vyberete ne jedny, ale hned dvě šaty na karnevalovou zábavu? Nakonec to jsou několik týdnů šílenství na parketu! Srdečně vás zveme k seznámení s nabídkou obchodu Lou.

Karneval 210 věci

Karnaválové šaty mini, midi a maxi

Podle vašich preferencí si můžete vybrat mini šaty, které odhalují nohy, nebo efektní dlouhé kreace. Ty druhé obvykle mají vysoké rozparky, což vám zajistí pohodlí při tanci a pohodlném pohybu ve šatech. V nabídce máme také šaty s vláčkem - určitě se zalíbí všem milovnicím moderních, klasických kreací. Kaskády volánů, drapování, rozparky na nohy a tkanina vynikající kvality, která se efektně skládá na postavě, jsou něco, co najdete mezi mnoha střihy našich šatů. Ozdobné detaily nebo smyslná výřezy, které zdůrazňují část těla na břiše nebo v oblasti dekoltu, vám také umožní přizpůsobit kreaci podle vašich preferencí. Sledujeme aktuální trendy z mód naší doby, a naše tkaniny z tylu, saténu nebo měkkých, příjemných na dotek materiálů, vám umožní cítit se atraktivně a stylově na každé akci.

Lesklé karnaválové šaty

Milujete rozjasnění? Vyberte si cekínové maxi šaty s korzetovým vrcholem a pery na dekoltu. Tyto modely nepotřebují žádné další ozdoby ani speciální šperky - jsou samy o sobě originální výzdobou. Pokud jsou vám však cekíny příliš výrazné, vsaďte na jemnější brokát. Jemná, lesklá nit vpletená do látky skvěle vypadá na večerních kreacích. Brokátové karnaválové šaty mohou být jednobarevné nebo se mohou měnit pod vlivem světla několika odstíny. Takové kreace najdete také v našem obchodě.

Lou je polská firma vyrábějící šaty ve své zemi. Vysoká kvalita použitých materiálů zajišťuje, že nošené kreace efektně zdůrazňují tvar postavy a pečlivé švy vám neumožní nepříjemná překvapení i při nejšílenější akci. Brokatové šaty si můžete také zakoupit ve střihu korzetovém, který pevně přiléhá k tělu a patří mezi nejženskájší. Brokatové šaty si můžete objednat také ve verzi s leskem v zlaté nebo stříbrné barvě, takže si můžete libovolně vybrat kreaci pro sebe podle typu krásy a vlastních preferencí.

Karnaválové šaty s výstřihy v různých tvarech

Výstřih ve tvaru mašle, hluboký v-neck, čtvercový nebo španělský - můžete si vybírat karnaválové šaty šité na míru vašim potřebám, přičemž zdůrazňují linii prsou a ramen. V naší nabídce naleznete také šaty na karneval s asymetrickým výstřihem a odhaleným ramenem na jedné straně. Doporučujeme také střihy šatů s průhlednou síťkou nebo krajkou, které, i když zakrývají tělo, přesto smyslně zdůrazňují jeho linii. Pokud hledáte zajímavá řešení, vsaďte také na peří. Může se objevit u výstřihu nebo na manžetách šatů s dlouhým rukávem. Měkké a nadýchané doplňky dodávají stylizaci lehkost a jemnost.

Vyberte si barvu karnaválových šatů pro sebe

Preferujete klasickou černou nebo raději upoutávající ohnivou červenou? Máme karnaválové šaty v obou těchto barvách. Vyberete si je v různých střizích a délkách, takže každá dáma může vypadat tak, jak si přeje. Navrhujeme také šaty na karneval v odstínech fialové, béžové nebo krémové. Pokud máte rády zelenou, doporučujeme modely v této barvě v měkkém sametovém provedení. Zelené šaty s cekíny vám zajistí smaragdový lesk, kterým oslníte na každé akci. Ženám věrným svým oblíbeným barv ám naopak doporučujeme šaty na karneval v odvážném odstínu růžové. Střih mini s hlubokým dekoltem a asymetrickým spodkem na knoflíček vám umožní tančit do rána a přitom vypadat úchvatně.

Na karneval jsou nejlepší oslnivé kreace, které v jiných sezónách nejsou obvyklé. Osloví také asymetrické šaty na jedno rameno a kreace s perím jako doplňkem. Moderní jsou také výřezy, odhalující části těla na břiše nebo ramenou.

Na karnevalových akcích dominuje nadčasová černá, zlato a stříbro a také ohnivá červená, ale moderní jsou také odstíny fialové, granátu nebo růžové. Dámy, které mají rády pastely, mohou také nosit zlaté a béžové šaty zdobené lesklými doplňky. Na večer se také hodí šaty z měkkého sametu s ozdobnými aplikacemi s péry v barvě lahodné zeleni lahve.

Karnaválové šaty v délce maxi vypadají efektně a pro pohodlí můžete vybrat střih s dlouhým rozparkem, který odhaluje nohy a zajišťuje volný pohyb. Na karneval se hodí i klasické malé černé a další verze mini šatů, odhalující nohy a zaručující neomezený taneční krok.

pixel