Kabelky

Už jste někdy vyšla z domu bez kabelky? Nezáleží na tom, zda jde o koženou pošťáckou tašku, malou psaníčko, velkou nakupovací tašku, kufr nebo pytel – dámská kabelka je nepochybně nejdůležitějším doplňkem každé ženy. Je to také funkční doplněk, který nám bude doprovázet bez ohledu na příležitost. V naší nabídce najdete unikátní modely, které vylepší každý styl.

Kabelky 7 věci

Moderní dámské kabelky od Lou – Nadčasový design a extravagance

Dámské kabelky dostupné v našem internetovém obchodě jsou synonymem jedinečného stylu. Najdete zde avantgardní projekty, které zdůrazní vaši individualitu. Jsme si vědomi, že to není jen praktický doplněk, ale také důležitý prvek vašeho stylu. Proto je každý prvek vyráběn s důrazem na nejmenší detaily. V naší nabídce najdete mimo jiné kabelky pokryté přírodními peřími a flitry. Vysoká kvalita zpracování, odolný popruh a kapacita zajistí, že se do ní vejde vše potřebné.
Online najdete široký výběr stylů. V Lou jdeme nad rámec standardních řešení a navrhujeme modely elegantních ramenních kabelek, které jsou ideální pro různé příležitosti. Pohodlně se usaďte a podívejte se, co pro vás připravili, a poté si vyberte svůj nový oblíbený doplněk.

Kabelky s peřím a flitry – Jak je nosit?

Peří je módní prvek, který vždy vyvolává nadšení. Nezáleží na tom, zda jsou na šatech, botách, nebo... kabelce. Jak nosit tento typ doplňku? Je určitě vhodný pro speciální příležitosti, jako jsou párty nebo večeře v restauraci. Méně formální setkání s přáteli je také perfektní příležitostí pro kombinaci malé kabelky s více ležérním oblečením. Vše závisí na vaší představivosti! Totéž platí pro flitry. Ty připomínají spíše večerní kabelky, ale nic nebrání jejich využití pro jakoukoli příležitost.
Vzhledem k tomu, že jak peří, tak i flitry jsou prvky, které přitahují pozornost, je dobré je kombinovat s jednobarevnými, hladkými částmi šatníku, aby celkový styling nebyl příliš nápadný. Ale pokud máte originální nápad – nebojte se ho realizovat.

Zdůrazněte svou osobnost

Současná žena je pro Lou inspirací. Její potřeba vyjadřovat sebe sama a absence omezení ve světě módy jsou pro nás hlavními kritérii při návrhu každého kusu oděvu. Malá, ale prostorná psaníčka nebo kabelka bageta je atributem úspěšné ženy, která se nebojí výzev a je otevřená novinkám. Z tohoto důvodu jsme se postarali, aby naše kabelky s peřím byly mimořádně odolné a jedinečné.

pixel